Activitats Extraescolars Curs 2019-2020

EXTRAESCOLARS 2019/2020 

 • La Junta de l’AMPA té la potestat de decidir la suspensió d’una activitat per manca d’inscripció, així com el desdoblament/agrupament de grups en el cas de un elevat/baix número d’inscripcions.
 • La Junta de l’AMPA té la potestat de decidir la suspensió d’una activitat per manca d’inscripció, així com el desdoblament/agrupament de grups en el cas de un elevat/baix número d’inscripcions.
 • Per fer la inscripció cal que la família estigui al corrent de pagament de les quotes de l’AMPA ja que es tracta d’activitats organitzades i subvencionades per la mateixa. 
 • Amb la matrícula s’adquireix el compromís de fer aquella extraescolar durant tot el curs, excepte causa justificada
 • Quota trimestral per les activitats de Ioga, Multi-Esports, Patinatge, Dansa, Teatre, Futbol, Karate i Ordinografia. Quota mensual per les activitats d’Anglès Acadèmic, Anglès Lúdic, Hípica i Robòtica. 
 • Monitors de les diferents activitats: el ioga el farà la Montse Parés; el teatre a càrrec, com sempre, d’en Xevi Font; en esports (Futbol Sala i Multiesports) continuem amb el Consell Esportiu d’Osona; la robòtica amb Play Code Academy; anglès com el curs passat per Osona Idiomes; la dansa ens l’oferiex aquest any Jessica Duran; el patinatge ens el continuarà fent la Cristina Albò, i la Hípica Equus Vic. Oferim com a novetat l’Ordinografia (Centre de formació Pauta) i el Wiki Karate amb la Susana Fernández.
 • Per qualsevol lesió que el nen/a es faci durant les activitats extraescolars cal avisar a la monitora-coordinadora-AMPA i aquest us facilitarà el contacte de la mútua a la que cal assistir. En cas urgent, el monitor-AMPA contactarà amb els pares/tutors i si no es possible s’adreçarà a la mútua directament.

TOTES LES ACTIVITATS COMENÇARAN LA PRIMERA SETMANA D’OCTUBRE I FINALITZARAN QUAN S’INICIÏ L’HORARI INTENSIU A L’ESCOLA, EXCEPTE ANGLÈS ACADÈMIC QUE FINALITZARÀ EL 19 DE JUNY.

PREUS I PAGAMENTS

ACTIVITAT PREU Nº ALUMNES EMPRESA / ENTITAT BREU DESCRIPCIÓ
ANGLÈS ACADÈMIC 33,50€  mes  4-6 OSONA IDIOMES Formació d’anglès que segueix els cursos típics d’una acadèmia. Es pagaran 35€ llibres al novembre.
ANGLÈS LÚDIC 22,50€  mes 8-10 OSONA IDIOMES Classes dinàmiques amb activitats lúdiques a nivell oral en llengua anglesa.
DANSA 35€  trimestre 8-15 JESSICA DURAN Gaudim de la dansa en una classe dinàmica, treballant amb diferents estils de música i dansa a través del joc, la improvisació i l’aprenentatge de passos bàsics.
HÍPICA 55€ mes EQUUS VIC Formació eqüestre. Aprenentatge de les diferents tècniques, de la cura dels equins i dels seus utillatges.
IOGA 40€  trimestre 8-10 CONSELL ESPORTIU Activitats de relaxació i iniciació al ioga adaptat als infants.
MULTIESPORTS 42€  trimestre 10-15 CONSELL ESPORTIU Introducció a diferents esports. Activitats de moviment corporal. Activitat vinculada al projecte Som Extraescolars del Consell Esportiu d’Osona.
PATINATGE 33€  trimestre 10-13 CONSELL ESPORTIU Aprenentatge de tècnica i jocs i preparació de balls.
FUTBOL SALA 35€  trimestre 10-15 CONSELL ESPORTIU Iniciació i tecnificació en la pràctica de l’esport. Aprenentatge en valors de treball en equip.
ROBÒTICA 20€ mes 6-10 PLAY CODE ACADEMY Noves tecnologies: robòtica, programació de videojocs, drons, impressió 3D i domòtica.
TEATRE 30€ trimestre 8-15 XEVI FONT Tallers d’expressió corporal i preparació d’obres de teatre que es representen davant les famílies.
ORDINOGRAFIA 33€ trimestre 8-12 C.F. PAUTA Iniciació i perfeccionament en el teclat. Exercicis d’exactitud, alfabètics i de velocitat. Objectiu: 150-200 pulsacions per minut. 
KARATE 40€ trimestre 8-12 DOJO WAKI Waki Karate: basat en l’art marcial japonesa del Karate-Do i d’altres mètodes d’aprenentatge. Dóna eines (físiques i psicològiques) per a tenir un bon creixement personal.

Al setembre, abans de tancar inscripcions, farem algun tastet d’algunes de les activitats proposades perquè els alumnes puguin provar i veure si els hi agrada. Estigueu alerta de les comunicacions!

 

2 pensaments sobre “Activitats Extraescolars Curs 2019-2020

 1. Hola,
  En els papers diu “Al setembre farem algun tastet d’algunes de les activitats proposades perquè els alumnes puguin provar i veure si els hi agrada. Estigueu alerta de les comunicacions per no perdre-us el dia!”.
  L’altre dia vaig rebre q era la última setmana per apuntar-se a les activitats.
  Em podeu informar si s’ha fet O és farà aquest tastet?
  Espero els vostres comentaris.
  Gràcies

  M'agrada

Deixa el teu comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.