Menjador

Un curs més l’AMPA continua gestionant el servei de menjador de l’escola, que  s’ofereix a través de FUNDESPLAI (Fundació Catalana de l’Esplai), que es dedica a la gestió d’activitats educatives i de lleure i que ja col·laborava amb la nostra escola.

L’escola compta amb cuina pròpia i amb un equip de cuina i monitoratge preparat per donar un bon servei l’estona de dinar i d’esbarjo del migdia, en què es fomentarà l’adquisició d’uns bons hàbits d’alimentació i d’higiene, el respecte i la col·laboració i s’organitzaran activitats educatives.

Els dies que l’escola organitzi una sortida de tot el dia, l’AMPA ofereix el servei de pícnic per als usuaris fixes de menjador. El contingut del pícnic consta de dos entrepans (la mida varia en funció de l’edat dels alumnes), un de formatge i l’altre d’embotit (pit de gall dindi, llonganissa…) un suc de fruita per a Educació Infantil / una peça de fruita per a Primària i una ampolla d’aigua. Els entrepans són sense tomàquet per qüestió de riscos alimentaris. Si alguna família no vol el pícnic, ha de passar a emplenar una butlleta que li lliurarà la coordinadora, on renunciarà a aquest servei durant el curs escolar.  En cap cas però es retornen els diners d’aquest dia.

Rebreu, per correu electrònic, un llibret on trobareu informació pràctica sobre l’organització del servei de menjador: horaris, preus, menús, normativa…

Per qualsevol aclariment o comentari poseu-vos en contacte amb la Judit Vilamala, que és la coordinadora administrativa. La podreu trobar els matins de 9 a 11 h o bé per telèfon 93 885 13 29 / 671 60 95 07 o correu electrònic jsalarich@fundesplai.org.

Per consultar les inscripcions al servei, els vostres rebuts i més informació ho podeu fer  a través de la web: escoles.fundesplai.org


Serveis: Aquest any continua el projecte d’autonomia a tots els/les alumnes usuaris del menjador.


Tovallons: Els/Les nens/es d’Educació Infantil porten pitet, el proporciona i el renta l’escola. A partir de 1r utilitzen tovallons de paper.


Actitud: Es fomenta i es considera especialment la col·laboració i el respecte a les persones i coses i l’adquisició d’uns bons hàbits d’alimentació, higiene i correcció a l’hora de menjar. S’informarà a les famílies de l’evolució dels seus fills/es en horari de menjador.


Males conductes dels alumnes: 

Document de classificació de les actuacions incorrectes dels alumnes.


Entrades i sortides: Qualsevol entrada o sortida del menjador fora de l’horari establert s’ha d’avisar i justificar per escrit. Agrairem feu servir la porta del C/ Gurri.


Torns de dinar: Aquest curs i per tal d’oferir un bon servei degut al volum d’alumnes que es queden a dinar, es servirà en tres torns: a les 12.15 h dinaran els/les nens/es de P3, P4 i P5 (Cicle Infantil). Els grups de 1r a 3r ho faran a les 13.10 h i els grups de 4rt a 6è dinaran a partir de es 13.45 h.


Menús: Els menús són equilibrats i variats perquè els/les alumnes aprenguin a fer una dieta sana i saludable i s’adeqüen a les necessitats especials convenientment justificades (al·lèrgies alimentàries, intoleràncies…). Els menús mensuals s’enviaran per correu electrònic i també els trobareu a la web de l’escola (escolasalarich.net) i al blog de l’AMPA (ampaescolasalarich.com) i a les guixetes de les entrades. Podeu trobar més informació també a: escoles.fundesplai.org.

MENÚ BASAL (SETEMBRE)
MENÚ ESPECIAL(SETEMBRE)
MENÚ DERIVACIONS (SETEMBRE)
PROPOSTA SOPARS (SETEMBRE)


equip-memjador.jpg

Monitores responsables:

P3 Laia Gutiérrez i Fina Gutiérrez
P4 Mari Carme i la Yosra Al Hakeue (en substitució de la Mercè Prat)
P5 M. Àngels Pujol i Maria Ferrer
1r Xènia Canal i Laura Subirana
2n Judit Casañes
3r Gemma Devesa
4rt Ikram Mohamed
5è-6è Eloi Costa

Coordinadora: Laura Subirana
Coordinadora administrativa: Judit Vilamala
Cuineres: Montse Muñoz i Xevi (en substitució de la Fina Belmar)
Ajudant de cuina: Lluïsa Bergara

Vetlladors: Laura Carapeto, Mohamed i Olga Gabalda (en substitució de la Laura Moreno)


Preus:

Setembre 78,65 €
Octubre 133,10 €
Novembre 121,00 €
Desembre 84,70 €
Gener 108,90 €
Febrer 121,00 €
Març 121,00 €
Abril 96,80 €
Maig 114,95 €
Juny 84,70 €

Dinars eventuals: 6,50€/dia (cal avisar al matí).


Pagament: 

  • Per domiciliació bancària es passaran els rebuts el dia 10 de cada mes.
  • Personalment a la coordinadora de menjador a l’escola de 9 a 11 h.

Descomptes: si un nen/a falta al servei de menjador 3 dies consecutius o més i comunica la seva absència a la coordinadora del menjador abans de les 9.30 h dels dies de la falta, s’abonarà, en el rebut del mes següent, 2,80 € per dia d’absència a partir del 1r dia. Els dies que els nens i nenes vagin de colònies, l’abonament serà de 6’05 € per dia de falta.

Qualsevol altra eventualitat cal consultar-la amb la coordinadora.

Cal estar al corrent de pagament per poder utilitzar el servei de menjador.

Llibrets famílies MENJADOR SALARICH 2019-2020

En aquest PDF podreu trobar la informació que es va donar a la reunió per a les famílies: reunio families SALARICH 2018-19.

Anuncis

Un pensament sobre “Menjador

  1. Retroenllaç: Menús de l’escola | AMPA Escola Salarich

Deixa el teu comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.