Menjador

Un curs més l’AMPA continua gestionant el servei de menjador de l’escola, que  s’ofereix a través de FUNDESPLAI (Fundació Catalana de l’Esplai), que es dedica a la gestió d’activitats educatives i de lleure i que ja col·laborava amb la nostra escola.

Al servei de menjador s’aplicaran les mesures per fer front a la COVID19 indicades pel Departament de Salut i el d’Ensenyament en cada moment. Us adjuntem aquí el protocol establert.

L’escola compta amb cuina pròpia i amb un equip de cuina i monitoratge preparat per donar un bon servei l’estona de dinar i d’esbarjo del migdia, en què es fomentarà l’adquisició d’uns bons hàbits d’alimentació i d’higiene, el respecte i la col·laboració i s’organitzaran activitats educatives.

Els dies que l’escola organitzi una sortida de tot el dia, l’AMPA ofereix el servei de pícnic per als usuaris fixes de menjador. El contingut del pícnic consta de dos entrepans (la mida varia en funció de l’edat dels alumnes), un de formatge i l’altre d’embotit (pit de gall dindi, llonganissa…) un suc de fruita per a Educació Infantil / una peça de fruita per a Primària i una ampolla d’aigua. Els entrepans són sense tomàquet per qüestió de riscos alimentaris. Si alguna família no vol el pícnic, ha de passar a emplenar una butlleta que li lliurarà la coordinadora, on renunciarà a aquest servei durant el curs escolar.  En cap cas però es retornen els diners d’aquest dia.

Rebreu, per correu electrònic, un llibret on trobareu informació pràctica sobre l’organització del servei de menjador: horaris, preus, menús, normativa…

Per qualsevol aclariment o comentari poseu-vos en contacte amb la Judit Vilamala, que és la coordinadora administrativa. La podreu trobar els matins de 9 a 11 h o bé per telèfon 93 885 13 29 / 671 60 95 07 o correu electrònic jsalarich@fundesplai.org.

Si voleu tenir més informació sobre el funcionament del menjador, demanar entrevista de seguiment dels vostres fills i filles, comentar incidències podeu demanar entrevista a la coordinadora pedagògica de menjador Laura Subirana trucant d’11 h a 12 h al telèfon 671609507 (fora d’aquest horari podeu deixar un Whatsapp i ella us trucarà quan li sigui possible) i us proposarà dia i hora per poder parlar tranquil·lament.

Per consultar les inscripcions al servei, els vostres rebuts i més informació ho podeu fer  a través de la web: escoles.fundesplai.org

Podeu veure més informació a reunio families SALARICH


Serveis: Aquest any de moment s’anul·la el projecte d’autonomia a tots els/les alumnes usuaris del menjador.


Tovallons: Tots els nens i les nenes utilitzen tovallons de paper.


Llençols: Els divendres trobareu a la motxilla el llençol de sota per rentar i un cop al mes, la manteta per tapar-se. Per tal que cada infant tingui sempre el mateix llençol, cal que poseu una veta a la goma de la cantonada dreta amb el nom i cognom.


Actitud: Es fomenta i es considera especialment la col·laboració i el respecte a les persones i coses i l’adquisició d’uns bons hàbits d’alimentació, higiene i correcció a l’hora de menjar. S’informarà a les famílies de l’evolució dels seus fills/es en horari de menjador.


Males conductes dels alumnes: 

Document de classificació de les actuacions incorrectes dels alumnes.


Entrades i sortides: Qualsevol entrada o sortida del menjador fora de l’horari establert s’ha d’avisar i justificar per escrit. Agrairem que feu servir la porta del C/ Gurri.


Torns de dinar: Aquest curs i per tal d’oferir un bon servei degut al volum d’alumnes que es queden a dinar, es servirà en tres torns: a les 12.15 h dinaran els/les nens/es de P3, P4 i P5 (Cicle Infantil). Els grups de 1r a 3r ho faran a les 13.10 h i els grups de 4rt a 6è dinaran a partir de es 13.45 h.


Menús: Els menús són equilibrats i variats perquè els/les alumnes aprenguin a fer una dieta sana i saludable i s’adeqüen a les necessitats especials convenientment justificades (al·lèrgies alimentàries, intoleràncies…). Els menús mensuals s’enviaran per correu electrònic i també els trobareu a la web de l’escola (escolasalarich.net) i al blog de l’AMPA (ampaescolasalarich.com) i a les guixetes de les entrades. Podeu trobar més informació també a: escoles.fundesplai.org.

Click to access MEN_BASAL_ESCOLA_SALARICH_SETEMBRE20.pdf

Click to access DERIVACIONS_ESCOLA_SALARICH_SETEMBRE20.pdf

CURS MONITOR/A
P3 Fina Gutiérrez Sierra
Laia Gutièrrez Armengol
P4 Mercè Prat Serrat
Yosra Al Hakeue Azirar
MªCarme Pujol Saborit
P5 Gemma Devesa Sàncez
1er Susana Fernández Garriga
Maria Rubert
2on Judit Casañs Escobedo
David Segura i Suquet
3er Rocio la Rosa Exposito
4art Laura Moreno Galceran
5è i 6è Mª Àngels Pujol Puigoriol
Vetlladors/es Naiara Lòpez
Alba Farras
Maria Liebana
Coordinació Laura Subirana
Coordinació administrativa Judit Vilamala
Equip de cuina Montse Muñoz
Xevi Sanchez
Lluïsa Bergara

Preus:

Setembre 78,65 €
Octubre 133,10 €
Novembre 121,00 €
Desembre 84,70 €
Gener 108,90 €
Febrer 121,00 €
Març 121,00 €
Abril 96,80 €
Maig 114,95 €
Juny 84,70 €

Dinars eventuals: 6,50€/dia (cal avisar al matí).


Pagament: 

  • Per domiciliació bancària es passaran els rebuts el dia 10 de cada mes.
  • Personalment a la coordinadora de menjador a l’escola de 9 a 11 h.

Descomptes: si un nen/a falta al servei de menjador 3 dies consecutius o més i comunica la seva absència a la coordinadora del menjador abans de les 9.30 h dels dies de la falta, s’abonarà, en el rebut del mes següent, 2,80 € per dia d’absència a partir del 1r dia. Els dies que els nens i nenes vagin de colònies, l’abonament serà de 6’05 € per dia de falta.

Qualsevol altra eventualitat cal consultar-la amb la coordinadora.

Cal estar al corrent de pagament per poder utilitzar el servei de menjador.

Llibrets famílies MENJADOR SALARICH 2019-2020

Un pensament sobre “Menjador

  1. Retroenllaç: Menús de l’escola | AMPA Escola Salarich

Deixa el teu comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.